Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillsammans med dig

Jag har bestämt mig och vet vad jag vill.
Jag klarar mig utan dig
Men jag fungerar så mycket bättre
tillsammans med dig.




Fri vers (Fri form) av Nitwitoddment
Läst 374 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-04-08 22:10



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
Kompletion
2015-04-23

  Magdalena Eriksson VIP
hjärta och hjärna
pendelrörelse mellan
2015-04-08

  i af apa
så är det
ibland. koncist...
2015-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Nitwitoddment
Nitwitoddment