Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vill bräda 'Ormen'!


En Vackrare Sång



Fán vill krama ihjäl
både min kropp och Själ.
Sen, vill hon bli min mor!
Då, vore skadan - stor!
Det skulle va´ så FEL!

Har ej löpt linan ut --
i detta liv, -- ett slut, -
NU, vore icke kul!
Är trött på hennes Strul -
- å borde ge´na Stut !

Är alla Världens män
tänkbara pappor, sen?
-Å- Fán, -- är DU min far, -
som finns i Livet, kvar?!
Tänk, att jag minns dig, än!

Satan är den Nolla,-
varje karl vill hålla,
tryggt, kring lilla snorren!
Lukrativt för Porren !
-Kom, grabbar, å, kolla!!

Men, själv, går jag Igång, --
- på en vackrare Sång.
Skall inte gå in på
detaljer, - men - ändå :
Han får, gärna, va´ lång !

Jag är ej populär, -
- som stygga 'Ormen' är!
Men, kan, OCK, behöva
mig i Kärlek öva -
- å se om jag nått lär !

En man må jag mig röva... !






Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 212 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-04-08 23:06



Bookmark and Share


  P-E-H
Den är underbar, lekfull och lite rolig!

Röva dig en...
2015-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf