Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DET FÖRESTÅENDE

jag kom ledd av Gud
på skälvande ben
det var inte alls som
att inta en scen
sedan dess har vi skrattat
och slitit rätt hårt
nu när avskedet stundar
känns allt väldigt svårt


jag älskar er alla
och jobbet jag gör
ville hylla er med
någonting som berör
bara skriva ur hjärtat
en kväll i april
om att tvingas att lämna
fast man inte vill


en saknad ska lägra
sig tung i mitt bröst
fast våren har segrat
stäms sången i höst
ackorden i moll
när jag går åt mitt håll
jag hoppas jag spelat
en positiv roll



så nära är Gud och
mitt drömmarnas hav
och allt vad min tid på
min arbetsplats gav
den kväll som är inne
en påtaglighet
en guldskål med minnen
hos åldrad poet


LARZ GUSTAFSSON  150410




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-04-10 21:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP