Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min manifestation - Moder

 

Ska smycka mig på din begravning

som en julgran ska jag se ut

bara för att manifestera ditt hyckel




Fri vers (Fri form) av KattenKin VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-04-11 21:25



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det finns sår under den här ruvan.
2015-04-13

  Xuvetyn
Den här är bra.
2015-04-12

  Lars Hedlin
Starkt som tusan!
2015-04-12

  Bibbi VIP
Griper tag.
2015-04-12

  Marita Ohlquist VIP
Stort djup i texten!
2015-04-12

    ej medlem längre
Talande....om tider som varit..
2015-04-12

  Marianne Räf
Känner igen. Bra !
2015-04-11
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP