Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klåda



Det kliar
Långt där inne
Som en rivande oäkting i mitt sköte

Den vill komma ut

Men jag sliter min hud blodig för döden
Kliar med knivseggen längs tungspetsen
Bjuder dig att smaka på mig

Trånar efter din närhet vars frånvaro gror i mig

Men du är inte här
Och det kliar i mig
Långt där inne




Fri vers av Tess74
Läst 292 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-04-11 23:50



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Orden skriker i frustration!
2015-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74