Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Befängda strofer.


Galningen



Är sugen på
Engelsk Konfekt !
Istället : smak av
damm i munnen.
Öar av vansinne
i den dåraktiga
Själens beige Hav!

Min Stjärna --
står högt på
tarmarnas Himmel, -
- över det pucko
träck, som är
på väg ut ur min
tokiga lekamen.

Avbruten vid
roten, kan jag icke
styra Interaktionen,
i Mötet mellan
Insidan och Utsidan,
deras böljegång vid
vrickad byst!

Skriver så en
rubbad dikt.
Tankarna sköljer ner
över de besatta
raderna, som
blev Världen givna
en glåmig söndag ...






Fri vers av Marianne Räf
Läst 159 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-04-12 10:38



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Håller med kalle här nedan, coola rader!
2015-04-12

  kalle ankus
Galenskapen bor granne med genialiteten. Tack för att du delar med dig av besatta vackra rader en glåmig söndag!
2015-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf