Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto det blommar i min rabatt


I dag 12 april 2015

 

i morse bestämde jag mig

att det var dags

jag måste göra det

så jag får lugn och ro

slippa alla mardrömmar

så jag har börjat

gå igenom resten av dina papper

papper som jag varit tvungen

att spara i tio år

dom åren har gått

och några månader

jag hade glömt att det var så mycket

så det kommer att ta ett bra tag

innan jag gått igenom allt

och förstört det

jag försökte att inte läsa

det gick så där

vissa papper kunde jag inte låta bli

att läsa

det gjorde ont

tyvärr så tror jag inte att jag kände dig

det fick mig att undra

vem du var innanför ditt skal

nu har jag börjat

tänker inte sluta förrän jag fått bort allt

först då kanske mina mardrömmar

där du finns med

försvinner

anits 12 april 2015




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 252 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-04-12 23:04



Bookmark and Share


  Eva Helene VIP
Låter klokt med denna utrensning, kommer nog bli lugnare.
2015-04-19

    Dan Myrbeck
Ett gott råd är ofta att göra sig
av med mycket.
2015-04-14

  Anya VIP
Starkt om att städa bort det galma. din text berör!!! Håller tummarna att mardrömmarna försvinner.
2015-04-14

  ResenärGenomLivet
Vissa saker måste bara göras...hoppas det blir bättre sen...
2015-04-13

  Larz Gustafsson VIP
Det finns befrielse i att förinta det förflutnas gissel.
2015-04-13

  Ljusletaren
Strongt gjort *tumme upp*
/kram
2015-04-13

  Sofhia Wirström
berör mig mycket
dina rader
om livet
om hur tungt
jobbigt våra liv
kan vara
många gånger

2015-04-13

  Lars Hedlin
Berör inom! Kram
2015-04-13

    ej medlem längre
Herren hjälpe mig med mitt arkiv, måste rensa å ordna det till sommaren!
2015-04-13

  Bibbi VIP
Skriver under på ULJO.
2015-04-13

  ULJO
Tungt att läsa. Gör det du måste och vänd sedan blad. Du har så mycket att se fram emot, våren är här och alla naturens under.
2015-04-13

  aol
Starkt skriften grep tag i mej,
2015-04-13
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP