Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I butiken

- Från vilket land kommer
ert svenska kött?




Övriga genrer (Satir) av Dan Myrbeck
Läst 292 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2015-04-16 15:39



Bookmark and Share


  P-E-H
Underbar satir!!! Skrattar högt här.
2015-05-12

    ej medlem längre
Ja, bra fråga:) finurligt bra fångat.
2015-04-19

  ResenärGenomLivet
Ja, det kan man undra...ibland står det ju "ursprungsland", så köttet eller djuren har kanske varit och vänt någonstans...:-))
2015-04-18

  Eva Helene VIP
En berättigad fråga, bra!
2015-04-17

  Angel of love
En naturlig fråga.
2015-04-17

  anits VIP
En mycket bra och fyndig undran!
2015-04-17

  Teresia Ridell
Haha, ja vem i hela världen kan man lita på..?
2015-04-17

  Lars Hedlin
Precis ;) En bra undran.....
2015-04-17

  Gunnel Eriksson VIP
Borde inte vara en relevant fråga,
men kanske är det.
2015-04-17

  ULJO
Bättre att inte äta kött, så slipper man undra
2015-04-16

  Maria Sundelin VIP
Sverige eller Sverige
2015-04-16

  Blomma-Stjärna VIP
Ja, just så kan man ju fråga, idag! Eller: I vilket land dödades detta svenska kött Eller: levde eller dog djuret i Sverige ---- jaja.... Äh - BRA!
2015-04-16

  louisegirl
Ja det undrar man verkligen ibland..
Bra!
2015-04-16

    ej medlem längre
...frågade fransyskan..
2015-04-16

  Marianne Räf
Svenskt kött är lika äckligt
som utlandskött!!
2015-04-16

  KattenKin VIP
Ja tänk så lätt det hade varit om vi haft annan färg på kossorna, tex gula hade de kunnat va!
2015-04-16

  Ewa-Britt Nilson VIP
Kött som säljs i
butiker utan att
märks, tror folk
är svenskt, men
det kommer ifrån
ett annat land, de
vill inte säga vilket...
2015-04-16

  Jeflea Norma, Diana. VIP
”kontrabanda”euro regionen midsommar jordgubbar också.
2015-04-16

    ej medlem längre
Bra fråga! Det kan man aldrig lita på!
2015-04-16

  Marita Ohlquist VIP
Bra inlägg i debatten!
2015-04-16

    Elisabeth Nilsson VIP
En fullt berättigad fråga i dessa tider.
2015-04-16

  Bibbi VIP
Det är just frågan om man kan lita på det som står skrivet?!
2015-04-16

  Ingrid Trolle
Varav hjärnan är full
talar munnen!
Härlig satir
2015-04-16

    ej medlem längre
Det gäller att vara en skärpt konsument!
2015-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Dan Myrbeck