Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lånad bild


Detta ljusfenom som jag längtar efter .

Nu ser jag ljuset som jag längtat efter så länge,
njuter av varenda ögonblick och andas in denna luft i mina lungor.
Har införskaffat riktiga löparskor så jag kan promenera tills jag stupar.

Stannar till och lyfter armarna upp till denna varma himmel
som skänker mig en sån energi så jag vrålar ut min glädje!!
Ja! Kom till mig all värme och energi så jag blomstrar upp på nytt.

Känner att alla mina tentakler vaknar till liv,
varje muskel brinner av glädje när dem sträcks ut !
Vilken glädje att få ta dessa stora kliv, igen!!!




Fri vers (Fri form) av soligajag_1 VIP
Läst 237 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-04-16 06:30



Bookmark and Share


  Ljusletaren VIP
Välkommen livet vad det verkligen i din text och det tackar vi gärna ja till / kram
2015-04-17

  Lindha W Gustavsson
Ljuvlig är bästa ordet!
2015-04-16
  > Nästa text
< Föregående

soligajag_1
soligajag_1 VIP