Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ÖGONKONTAKT

en andlig tanke

tillsammans med

en blick

är nog

för kontakt

med en hund

 

en blomsterkvast

tillsammans med

en blick

är nog

för kontakt 

med en kvinna

 




Fri vers (Fri form) av Wolf Wallström
Läst 291 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-04-18 10:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Wolf Wallström
Wolf Wallström