Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bläcket bleknar

 

Tömd på blod och ord
landade åter 
med hårt fall ner på jord

vaggar i vilsenhet 

hänger vita ark på lina
fosterställning
kan inte sluta grina

i vilsenhet vaggar

bara lite till, sliter sitt hår
glimten lämnar
samlade storys från igår 

av vitnande vilsenhet sövd




Bunden vers (Rim) av KattenKin VIP
Läst 302 gånger och applåderad av 26 personer
Publicerad 2015-04-19 16:17



Bookmark and Share


  Sommarina VIP
Starkt och känsligt. Phu!!
2015-04-21

    Dan Myrbeck
BerörandeBra
2015-04-20

  Lars Hedlin
Starka toner som rör om och berör!
2015-04-20

  P-E-H
Mycket stark känsla i denna... berörande.
2015-04-20

  aol
Gillas både djup och känsla
2015-04-19

  Marianne Räf
Du skriver så jekkla bra !
Det är ett sant behag å
läsa dikter av dig ! Wow !!
2015-04-19

    ej medlem längre
Ordförrådet måste nog växa till ibland och hinna ifatt flitiga diktare.
2015-04-19

  Magdalena Eriksson VIP
Somna nu i mjuka dalens famn glöm glöm vad du hade för namn
jag gillar också detta
som du skrivet med annan hetta än den som skrattar bäst som sist.
2015-04-19

  Nanna X
skön form!
2015-04-19

    Elisabeth Nilsson VIP
Ibland tar det bara stopp! Ord och inspiration tar ledigt. Det är tomt.
2015-04-19

  Marita Ohlquist VIP
Stort djup i texten.
Väcker tankar och känslor.
2015-04-19

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Ebb och flod i ord
2015-04-19
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP