Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EGO torsk

Smärtan i mig river,
Jag talar inte högt om det,
Jag måste hålla mig stark på utsidan,
Jag måste vara en bra mamma och fru,
Jag skulle helst bara vilja gå rakt ut till det jag lämnade för 15 månader sen,
Men jag kan inte,
Jag får inte,
Men jag vill,
Tror jag...

Jag vet dock vilket helvete det slutar i,
Nya brott och nya rättegångar som inkluderar nya domar..
Det är inget värdigt liv,
Men bara för stunden,
flykten,
slippa ansvaret,
bara vara EGO torsk,
bara jag jag jag
jag jag jag
mig mig mig
mitt mitt mitt
Simone Simone Simone
se mig hör mig men rör mig inte...

Men det blir inte så idag en dag i taget,
det blir många dagar till slut...




Fri vers av Simone Hildor
Läst 386 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-04-19 16:42



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Precis! En dag i taget blir bra tillslut!
Tycker om din text, vet vad det handlar om!
2015-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Simone Hildor
Simone Hildor