Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FYRVAKTARE WAHLUND

fyrvaktare wahlund sa farväl till eggegrund

och det var nittionhundrasjuttiosex

läser om det i en skrift och stannar till en stund

och inför de tankar som då väcks

tänk alla dessa år och sedan bara tack och hej

detta måste ha känts tungt i wahlunds själ

och vad han gjorde efteråt, det vet jag faktiskt ej

kanske drog han ut till havs och knäppte säl

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON   20/4 2015




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 227 gånger
Publicerad 2015-04-20 18:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP