Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SVANMJUKT

låt mig landa svanmjukt på gediget ejderdun
väckas av en överängels röst och Guds basun
hjälp mig att ha ett och endast ett för ögonen:
utföra Din vilja tills Du kommer hit igen
hjälp mig leva obesmittad av en fallen värld
och att ha ett renat samvete som huvudgärd
det jag sår med munnen ska jag skörda sextiofalt
därför vill jag öva återhållsamhet i allt
utom då det gäller vittnesbördet om Din nåd
led mig Du, som blivit kallad "Underbar i råd"


LARZ GUSTAFSSON  150420




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-04-20 20:11



Bookmark and Share


  mare VIP
Hans nåd är oändlig!
2015-04-24

    ej medlem längre
Fint diktat!
2015-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP