Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nålad

 

Om välgång hon ber

bada barnet i sorgfunt
låt berättelsen svämma över
bär sitt trauma så blytungt
öra som mellan kan höra, han behöver

god människa ger

låta osed som söver vara över
där trist opiatmist, hålls kär
bränt barn behöver manöver
vika undan från att vara här

god människa ser

skyr skrämmande sönderfall
overklighetskänsla
kraschar ande som kristall
en tår i taget för jaget bär ingen ängsla

till högre makt hon ber




Bunden vers (Rim) av KattenKin VIP
Läst 291 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2015-04-24 23:22



Bookmark and Share


  träsnidaren
Wow!
Fina och starka ord.
2015-04-25

  Lars Hedlin
Känsla som berör
2015-04-25

  i af apa
utmärkt! i tanke & utförande
2015-04-25

  Marita Ohlquist VIP
Berör mitt modershjärta!
Många tankar och känslor.
2015-04-25

    ej medlem längre
Sorgliga, tunga saker som sker.
Välskrivet och rimmat, fint inramat med de kursiverade raderna.
2015-04-25

  Nanna X
jag säger det igen, du smakar på orden och de återuppstår i nya rim och konstellationer, gillar det!
2015-04-25

  Marianne Räf
Genomgående underfundiga å fina
ordvändningar ! De kursiverade
raderna fyller väl sin plats. Tänkvärt !
2015-04-25
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP