Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

QUICK FIX

radion spelar "no milk today"

och lövsprickningen har närmat sig

radion spelar "route 66"

och folket söker efter quick fix

 

 

***

 

men vissa förlopp

måste ha sin gilla gång

problemet med pop

är att gången är för trång

 

***

priset vi betalt kollektivt

för att vi farit fram destruktivt

lönen för vår möda är död

här hjälper inget fett EU-stöd

 

***

 

man lever för draksådd

och skördar det man sår

så andfådd och sannspådd

står mänskan där hon står

 

 

LARZ GUSTAFSSON   26/5 2015




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 237 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-04-26 14:09



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Visst.
Bedrövligt.
Men i slutändan får även såningsmannen själv skörda.
Tack för din kommentar!
2015-05-03

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
De rent djävliga är att många får skörda det andra sått.
2015-05-03

  mare VIP
Skörden syns så klar
sanningen är uppenbar!
2015-04-30
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP