Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dan Myrbeck intervjuad i tidningen Corren



Poeter.se medlemmen Dan Myrbeck intervjuades under april månad om sitt skrivande på poeter.se i Lindsköpingstidningen Corren.

Intervjun återfinns i papperstidningen och även på nätet >>

http://www.corren.se/kultur-noje/dan-diktar-vid-dator-nr-10-7964636

Dan har responderat till intervjun i en egen krönika som återfinns här >>




Blogg (Notis) av Redaktion poeter.se VIP
Läst 1927 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-04-26 21:14



Bookmark and Share


  aol
Grattis Dan,
2018-04-07

  Connie
Det här har du grejat med glans
Grattis från ett av dina fans!

2016-09-27

    Dan Myrbeck
TACK! :)
2016-09-08

  Marita Ohlquist VIP
Grattis!
2016-07-04

  soligajag_1 VIP
Det är fantastiskt !! så kul för dig!!
Grattis Dan !!
2016-07-04

  ResenärGenomLivet VIP
Kul att läsa i tidningen om det du gör...heja på...
2016-05-04

  DominiQueen
Tack Dan och poeter.se för att ni dela denna artikel. Och jag instämmer i Dans önskan: Inspiration och skrivlycka till oss alla.
Ljuskram
DominiQue
2016-04-22

    Dan Myrbeck
Stort tack!

Desamma önskar jag dig och alla andra!

Kramar!
2016-04-22

  DominiQueen
Vilken fin historia, och på biblioteket. Heja fine Dan!
Önskar Dig fortsatt inspiration och skrivlycka, Du för många av oss livet smycka.

Med vänlig hälsning,
DominiQue
2016-04-20
  Redaktion poeter.se
Redaktion poeter.se VIP

Senaste nyheterna
GOD FORTSÄTTNING PÅ DET NYA ÅRET ALLA POETER!
En liten uppdatering om vår poesiantologi - Poeter 20 år!

Vi öppnar 3 rimmade paket - Rimtävling
Här nedan presenteras de vinnande bidragen i poeter.se Julrimtävling!

Julrimstävling #3 - Tredje advent