Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Petad ur "Gemenskapen", sen första stund!


Utfryst, - varför!?



Jag har inga grövre
Brott
på mitt Samvete!

Mördade en utmätare,
vid namn Goldring å
slängde upp hans lik
på ett lastbilsflak,
tidigt en morgon - vid
en disig Londonkaj...
.... men BARA i en dröm!
Såg fordonet åka bort.

Egentligen, är jag en
snäll flicka, som lider
med dem som lider, - främst
av Oförrätter å Mobbning!

Men, - SER rätt bra!
Igenom, översitteri å falsk PR
å manipulerande beteende!

Det är inte poppulärt! He, he, he!!!

Är, väl, en 'Offerkofta', (ett djävla ord!!) -
utsatt för ryktesspridning å utfrysning!

Anar mycken elakhet å grymhet.-

Den måste va´ ORGANISERAD, -
- pågående Lockouten å Bojkotten av
mina dikter! Va-fán, de är, ju, ofta
bra; avantgardistiska, nytänkande!
En Ond Cirkel : Ju, mer ni fryser
ut mig, -- desto mera gror mitt
H--A--T !!!!





Fri vers (Fri form) av Marianne Räf
Läst 288 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-04-28 15:06



Bookmark and Share


  Ronny Berk
läser och omläser, berörs av ...
2015-05-01

    Dan Myrbeck
Jag är emot all form av mobbning!
Hoppas verkligen det inte handlar
om det!
2015-04-29

  KattenKin VIP
Ojdå! Jag har varit upptagen idag, så jag har inte hunnit! Gillar andra versen, himla cool var den om Goldring!
2015-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf