Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill vara din styrka och din vän

 

Jag lär mig varje dag att bli en bättre vän, en bättre människa, en medmänniska att lita på.
Jag vill kunna ge dig min vilja att höra dig,vara den som lyssnar i alla lägen,ha ett hjärta som tar emot utan att döma utan att kritisera.
Jag vill aldrig ha nått i gengäld jag vill bara vara vännen du kanske behöver ibland.
Vännen som kramar om dig när du inte är lika stark som du brukar vara.
Jag lär mig och kämpar varje dag för att inte göra dig besviken.

För jag vill vara vännen som sträcker ut min hand och rör vid ditt hjärta.




Fri vers av Angel of love
Läst 745 gånger och applåderad av 27 personer
Publicerad 2015-04-29 03:01



Bookmark and Share


  Ole Sunnerfjell
Du skriver från ett varmt hjärta som ingen du ger borde missa.
2015-05-05

  Johan-70
Styrkan att hålla i handen hela vägen <3
2015-05-02

  Maria Sundelin VIP
En vacker tanke
Kramar
2015-05-01

  ResenärGenomLivet
En mycket fin önskan...tänk om alla tänkte så...
2015-04-30

    Birgersdotter VIP
Fint med en sådan vän..
2015-04-29

    Dan Myrbeck
Fint mål för alla att försöka
leva upp till.
2015-04-29

    ej medlem längre
Det skimrar om dina ord. Så vackert.
2015-04-29

  louisegirl
Ömsint och vackert skrivet <3
2015-04-29

  Lars Hedlin
Öm varm innerlig värme som du sprider vackert :) kram
2015-04-29

  M M Mannheim VIP
En sådan vän är du och fler som dig behöver alla och att alla själva vara den vännen!
2015-04-29

    Elisabeth Nilsson VIP
Att vara en sådan vän, och att ha en sådan vän, är stort!
2015-04-29

  bumerang
"Jag vill aldrig ha nåt i gengäld"
Det är stort. Bara änglar klarar
Det. Och du är ju ängel.
Änglatext.
2015-04-29

  Hanna Mari Wallin
innerligt om medmänsklighet och vänskap. så vackert skrivet.

det jag fastande särskilt för är:

"För jag vill vara vännen som sträcker ut min hand och rör vid ditt hjärta"

en sådan vän behöver vi alla!
2015-04-29

  Fem hjärtan VIP
Det är du redan .. :-) och även änglar behöver en sann vän <3

2015-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love