Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fann denna sensuella bild på Google!


When our lips met

Not even a cold shower

Could make me forget the hot memory of you

 

When our lips met

I felt more alive than I ever been

It was like pure liquid heat

 

And that moment before we made love

We were in heaven just for one moment

 

(Copyright ©Lars Hedlin)

 




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 282 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-04-29 12:26



Bookmark and Share


  Fem hjärtan VIP
Underbart hett och sensuellt..:-)
2015-04-30

    MichaellQ
Yes! Like it ;)
2015-04-30

  lila fjäderblomman VIP
Starkt o vackert- vilken bild därtill!
2015-04-29

  bumerang
Omöjligt hålla inne med sån
Sensuell upplevelse.
Hålla den levande.
Din.
2015-04-29

  Blomma-Stjärna VIP
ett ögonblick av himmelriket;
"It was like pure liquid heat" - gillas!
( var det inte helvetet som stod för hettan i vår religiösa historia ;-) )!
2015-04-29

  Teresia Ridell
Underbart, hett brinnande, vackert !
Gillas mycket !!
2015-04-29

    Dan Myrbeck
Stark upplevelse
starkt skildrad!
2015-04-29

  Marja-Liisa Koski VIP
Heaven and Heaven alone. Can take your love from me…, sjöng Paul Anka en gång.
Kram!
ML
2015-04-29

  louisegirl
Så varm och innerlig kärlek
Fint!
2015-04-29

    Elisabeth Nilsson VIP
Lovely written about love and heat!
2015-04-29

    ej medlem längre
Lovestory...så vackert.
2015-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin