Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varsågod, nästa





Bekymren stod på kö utanför min dörr
alla ville in så fort som möjligt

Öppnade dörren
släppte in den första

Satte fram min maskerade segerstol
den såg bekväm ut men var ranglig

-Var så god och sitt

Bekymret satte sig väl tillrätta
hade tänkt stanna länge

Stolen gick sönder
bekymret ramlade av
smög ut bakvägen

Satte ihop stolen

Öppnade dörren
-Varsågod, nästa




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 438 gånger och applåderad av 38 personer
Publicerad 2015-05-04 09:54



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Fantastiskt bra skrivet!
2015-05-06

  KattenKin VIP
Murphys lag, löpandebandbekymmer, bra att beta av dem så, liksom ta tjuren vid hornen!
2015-05-06

  lila fjäderblomman VIP
Fyndigt! Läser den som en saga och ser de härliga bilderna framför mig!
2015-05-06

    ej medlem längre
Underbart bra skrivet!!
2015-05-05

  Lars Hedlin
Mycket bra skrivit!
2015-05-05

  Magdalena Eriksson VIP
Haha sådana stolar har vi några stycken av. Bra ordlek med stol... Enkelt och suveränt !
2015-05-05

  ULJO
Man blir glad av sådana här texter. Mycket bra skrivet.
2015-05-04

  ResenärGenomLivet
Bra tips...det kanske man skulle ta och testa nästa gång...:-))
2015-05-04

  Teresia Ridell
Bra taktik !
2015-05-04

  bittemi VIP
En härlig, gestaltande text!
2015-05-04

  Blomma-Stjärna VIP
Tack för denna geniala dikt - en och en släpper vi in dem - bekymren - varsågod sitt ner - men de sitter inte så bekvämt... ;-)
2015-05-04

    Dan Myrbeck
Bra metod!
2015-05-04

  Sofhia Wirström
finurligt skrivet
din text
är bra beskriven
hur det är på
ett kul sätt
du fångar livet

2015-05-04

    ej medlem längre
Du kan få till det du!
Måste le åt denna roliga, slående text.
Mycket bra!
2015-05-04

  Ingrid Trolle
Rolig och fyndig
2015-05-04

  Per "Läsaren" Sörqvist
Du dammar av en gammal sanning.
2015-05-04

    Birgersdotter VIP
Fyndigt och bra
2015-05-04

  Ljusletaren VIP
Fasen så bra ... busvisslar och stampar i golvet och ropar "Hurra vad bra"
/kram
2015-05-04

    Elisabeth Nilsson VIP
Himla kul och fyndigt skriftat! En sådan stol skulle många behöva.
2015-05-04

  Gunnel Eriksson VIP
Vilket härligt sätt att beskriva hur
man blir av med sina bekymmer.
Något av saga över sättet att
berätta.
2015-05-04

    ej medlem längre
Snyggt jobbat och fyndigt skrivet..
2015-05-04

    ej medlem längre
Med humor och glimten i ögat ger du oss ännu en text att begrunda och njuta av.
2015-05-04

  Lehva VIP
Underfundig och underhållande.
2015-05-04

  Onomatoprofet VIP
Du kanske ska jobba på Hyundai, deras slogan är: bekymmersfritt ägande
2015-05-04

  walborg
Tack för en rolig och bra idé
2015-05-04

  louisegirl
Haha verkligen bra!
2015-05-04

  bumerang
"Ler". En maskerad segerstol -
Vilken innovation !!!! :)
2015-05-04

  Rise Little One
Haha, får jag låna din stol en liten stund ?
2015-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP