Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Då stannar jag kvar




Det jag känner
När det brinner
När lågorna slår över
Och dränker mig

Då vill jag nästan fly

För det är så smärtsamt skönt
Så skrämmande
Och främmande

Jag är rädd

Jag är redo
Jag är inte redo

Tankarna far iväg

Men när du kysser mig landar jag någonstans i ditt hjärta
Och då kan jag inte fly längre
Då stannar jag kvar




Fri vers av Tess74
Läst 173 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2015-05-06 08:44



Bookmark and Share


  kirsti ylinikka VIP
Vad vackert!
2015-05-12

    ej medlem längre
Kärlek, jättefint skrivet..
2015-05-06

    Elisabeth Nilsson VIP
Fatta mod och stanna i kärlek!
2015-05-06

  Ericafika
Mysig och sårbar.
2015-05-06

  Lars Hedlin
Mycket fint och nära i själ och hjärta :) kram
2015-05-06

  Ponkla
Vackert skrivet!
2015-05-06

    ej medlem längre
Vågande, som alltid. Full av mod.
2015-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74