Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(eget foto)


Låt oss bli gryningsvackra tillsammans


kyss mig
med daggfuktiga
läppar

så jag vaknar
till liv igen


smek mig
såsom varm vind

stryker sommarblomster
till fägring

ta mig hårt
likt en höststorm


och jag ska smeka
varje millimeter
av dig

gryningsvacker

och kyssa fram
de vackraste tonerna
du någonsin spelat

när natten sänker
sig

och våra tvivel
lagt sig, för länge
sen




Övriga genrer av Teresia Ridell
Läst 302 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2015-05-17 07:05



Bookmark and Share


  Sommarina VIP
Vilken underbar kärleksdikt
2015-05-18

  P-E-H
Du skriver så starkt och vackert om kärleken här... känner....

Håret på armarna reser sig.
2015-05-18

  ULJO
Vilken härlig titel till en vacker kärleksdikt
2015-05-18

    Dan Myrbeck
Härligt ord,
gryningsvackra!
2015-05-18

  Marita Ohlquist VIP
Så fint du skriver!
Läser, tänker och känner.
2015-05-17

    ej medlem längre
Bara ordet gryningsvackra väcker tankarna, och din fina dikt är underbar.
2015-05-17

  Lars Hedlin
Helt magiskt vackert och varmt så man bara sitter och lér varmt :) <3
2015-05-17

    ej medlem längre
Makalöst vackert!
2015-05-17

  Hanna Mari Wallin
så ljuvligt skrivet

2015-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Teresia Ridell
Teresia Ridell