Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Banker

Kunder får inte råna banker
men banker får råna kunder.




Övriga genrer (Aforism) av Dan Myrbeck
Läst 289 gånger och applåderad av 29 personer
Publicerad 2015-05-26 15:43



Bookmark and Share


  Angel of love
Ja när ska vi säga stopp!!
2015-05-31

  agneta pichler
Yes.. Och så förblir de..

Tråkigt nog
2015-05-28

  Lars Hedlin
JA ett välkänt faktum!

2015-05-28

  ResenärGenomLivet
Kan inte sägas bättre...snyggt...
2015-05-27

  M.Eta
Bra!
Jag vet inte vad vi ska ha banker till idag. Det var så roligt när man som barn kunde gå till banken och tömma sin spargris. Jag tycker att det är synd att barn inte får uppleva det idag!
2015-05-27

  Anya VIP
Precis. Så är det. Gäller att hålla koll på sin bank. Tycker om Götes kommentar...irriterande sant.
2015-05-27

  Maria Sundelin VIP
Penningtvätt
2015-05-27

    ej medlem längre
Snyggt och lite irriterande sant..
2015-05-27

  anits VIP
Så sant, men det erkänner dom inte!
2015-05-26

  Ingrid Trolle
Först jagar de ut kunderna
på gatan för det är bättre
att att de blir rånade än bankerna
Sedan vägrar de ha med
kontanter att göra. Därefter
höjer de alla avgifter kraftigt. Får du
en penningavi på 70 kr och vill lösa in den måste du betala 100. för "tjänsten"
Det senaste hotet från månglarna
är att de ska höja avgiften på våra
s k kreditkort. Får vi fortfarande röra
våra egna surt förvärvade pengar eller....
Bravo Dan!!!
2015-05-26

  Bibbi VIP
Exakt.
2015-05-26

  Gunnel Eriksson VIP
Huvudet på spiken.
2015-05-26

  Rise Little One
Så sant så!
2015-05-26

    Elisabeth Nilsson VIP
Sorgligt, men tyvärr sant!
2015-05-26

  Blomma-Stjärna VIP
bra detta - borde stå som varningsskylt utanför varje bank!
2015-05-26

  Federico Romano
Dan har du en skidmask och en häst så ändrar vi på det, visst är det så och dom gör det.. Ockrare var fördömda redan år 0/1
2015-05-26

  Eva Helene VIP
Sant och de erkänner inget.
Bra detta!
2015-05-26

  ULJO
Ja så har det varit en tid, legalt bankrån
2015-05-26

  Ewa-Britt Nilson VIP
Rån mot oss
pågår hela
tiden, men
de kallar
det för
lån...

En förmån...
Tills det blir
höjd ränta
mer så´n är
att vänta det
enda permanenta!
2015-05-26

  Marianne Räf
Nä, det är inte klookt vad de stjäl!
2015-05-26

  louisegirl
Javisst är det orättvist ;)
Fyndigt bra
2015-05-26

    ej medlem längre
Så galen är världen idag...
2015-05-26

    ej medlem längre
De kallar det avgifter. Men man känner sig förgiftad.
2015-05-26

  Marita Ohlquist VIP
Märkligt samhälle vi lever i!
2015-05-26

  Ponkla
Det finns inget säkert ställe att ha sina pengar, nej.
2015-05-26

  KattenKin VIP
Precis!
2015-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Dan Myrbeck