Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hålla om dig



Kan jag inte få hålla om dig lite

få känna på dig

få känna hur du känns

få känna att du existerar

få känna på dig jag längar efter

få känna på dig jag håller kär

få känna på dig jag har själsliga band med

få känna på dig så att jag vet att du inte bara är en dröm

få känna på dig för att visa hur gärna jag vill ta på dig

hur mycket jag tycker om dig




Jag drömmer om att få hålla om dig




Fri vers (Fri form) av M:tin
Läst 317 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2015-05-20 18:45



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Vackerljuvt!
2016-03-20

  Ninananonia VIP
Fin :)
2015-10-15

    ej medlem längre
Fina längtansfulla ord.
2015-06-07

    ej medlem längre
Vackraste orden från den vackraste själen.
2015-05-21

  Ingrid Trolle
En vacker längtan
2015-05-20

  WyS VIP
Med känsla och värme.
Vackert!
2015-05-20
  > Nästa text
< Föregående

M:tin
M:tin