Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KÄRLEK

Med mina läppar smeker jag din kropp, med min tunga fuktar jag din hud.
Grenslande över dig tar jag dig till mig.
Med mina händer fångar jag din åtrå, med mitt hjärta får jag din kärlek.
Tillsammans i glödens hetta, låter vi våra kroppar skapa ett liv.
Vi låter vår kärlek växa inom mig.




Fri vers av Angel of love
Läst 379 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2015-05-21 08:20



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Underbart fint skriver du om kärleken, den finaste av alla..
2015-05-24

    Dan Myrbeck
Bra helhet för
kropp och själ.
2015-05-22

  ResenärGenomLivet
Vacker är kärleken...
2015-05-22

  ULJO
Kärlek och stor känsla
2015-05-22

  Federico Romano
Bello, vacker, önskevärd..
2015-05-22

    ej medlem längre
En vacker gåva skänkt av underbar kärlek,,,ett barn kanske?
2015-05-21

  louisegirl
Härligt, vackert och lustfyllt...
2015-05-21

  Lars Hedlin
Stunder av åtrå, stunder av lycka, stunder av hetta :) <3
2015-05-21

  E.Eriksson
Så mycket lust och kärlek, så den glöder om denna... Sådan längtan :) <3
2015-05-21

  Ponkla
Vackert lustfyllt!
2015-05-21

    ej medlem längre
Het kärlek i fin text!
2015-05-21

  erkki
... och aldrig upphör attraktionen, åtrån till livets bästa. Sensuellt och fint!
2015-05-21
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love