Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
självinsikt i syrenernas tid....


Klädd med tunnare hud


vänjer mig
alltmer

vid tanken på
att jag är en av dem
som klätts med
tunnare hud


som kittlas mer
av livets andetag

vare sig de är
varma av välbehag


eller ont svidande
likt hårda slag

stundom vaggar jag
mig ömt i tanken


att låta mitt blod
få pumpas till
jämnare slag

låta min själ
få lite balans


fast då kuvas
nog också
stunder av välbehag

och dagarna blir
till en gul-grå fana


där jag blott
än mer kommer undra

vem som sant
är jag




Övriga genrer av Teresia Ridell
Läst 323 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-05-21 18:10



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Tänkvärda ord!
I första hand ska man nog
vara sig själv.
2015-05-22

  Lars Hedlin
Värmande som livets vind mot kind! :) <3 kram
2015-05-22

  Marita Ohlquist VIP
Väl förmedlade tankar om att vara klädd med tunnare hud!
2015-05-21

    Elisabeth Nilsson VIP
Väl tecknat om att vara "tunnhudad" i livets skeden.
2015-05-21

    ej medlem längre
Din själ och dina ord är vackra.
2015-05-21
  > Nästa text
< Föregående

Teresia Ridell
Teresia Ridell