Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En stark och stridande kvinna.

 

Jag har styrkan och kraften att vinna kriget mot dig.
Jag bär mitt vapen längs min sida, alltid rustad för motangrepp.
Jag står stadigt och inget kan få mig ur balans.
Min arme av krigare är med mig, och med en styrka i vårt slag krossar vi de som kommer i vår väg.
Jag en sköldmö, med längtan att vinna, att aldrig ge med mig.
Viker inte mitt liv till förödelse.
För du möter mig med en vilja att dö.
Ett slag du aldrig vinner, ett slag där du blottar ditt blödande hjärta.
För du har mött din fiende!!!




Fri vers av Angel of love
Läst 378 gånger och applåderad av 26 personer
Publicerad 2015-05-24 02:57



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet
Ja, styrkan känns i dina ord...
2015-05-27

  Johan-70
Grym text vännen. Och ja nog har du styrka alltid.
2015-05-26

    Dan Myrbeck
Jag är glad
jag är din
vän och
inte fiende!
2015-05-25

  Rise Little One
Ojoj, här måste man akta sig!
2015-05-25

  erkki
Tuffing! Här får man passa sig! Amazoner var inte att leka med! ! Får mig att tänka på en 20 år gammal dikt jag skrev:

Mandom, mod och morske män
Fanns i gamla Sveriges sal
nu förbytt till om Och men
präglat av Birgitta Dahl
2015-05-25

  Marita Ohlquist VIP
Starka känslor här!
Förmedlar styrka och beslutsamhet.
2015-05-25

  stig wikman
Oj .
Men jag vågar
nog kommentera
denna ändå .

SKITBRA .

KRAM Å APPLÅD FRÅN STIG.
2015-05-24

  M M Mannheim VIP
Ja det är väl bara att erkänna sig besegrad.
2015-05-24

  Ponkla
Mycket bra skriven integritetsförsvarstext!
2015-05-24

  louisegirl
Starka känslor
Mycket bra skrivet
2015-05-24

    ej medlem längre
Dramatik och styrka i en underbar text!
2015-05-24

  Lars Hedlin
Starka innerliga känslor i en stark kvinna och vacker själ <3
2015-05-24

  Palett
Starkt och taggat !!
2015-05-24

    ej medlem längre
Oj, här glöder stridsviljan i varenda bokstav..
2015-05-24

  soligajag_1 VIP
Så bra skaldat om kvinnan !!
Vi är starka !!
Tycker mycket om !!
2015-05-24

  ULJO
Man måste ha kraften och styrkan att kunna försvara sig, framförallt som kvinnna i den tuffa värld vi lever i. Bra skriftat om detta stadie
2015-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love