Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

All min kärlek till dig.

Mitt hjärta såg det som var osynligt för mina ögon.
Mitt hjärta såg dig, din själ,din styrka innan jag själv visste att du var min rätta,hade hjärtat redan valt dig.

Och jag ångrar aldrig att jag lät hjärtat bestämma.


Mitt hjärta gav mig framtiden med dig.

 




Fri vers av Angel of love
Läst 512 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2015-05-27 11:15



Bookmark and Share


  Johan-70
Så äkta och fint.
2015-06-01

  Fem hjärtan VIP
Så underbart att hjärtat fick bestämma..<3
2015-05-31

  Maria Sundelin VIP
Väldigt fin
Kramar
2015-05-28

    ej medlem längre
Åh, så vackert, kärleken lyser fint här.
2015-05-28

  Lars Hedlin
Underbar kärleks värme som sprider sig och omsveper själ och hjärta vackert <3
2015-05-28

    ej medlem längre
Väldigt fint skrivet och er kärlek känns äkta.
2015-05-27

  ResenärGenomLivet
Hjärtat fick välja...underbart fint...
2015-05-27

    Elisabeth Nilsson VIP
Fin hyllning till din kärlek!
2015-05-27

    Dan Myrbeck
Väldigt fint skaldat!
2015-05-27

  Ponkla
Ömsesidigt fint skrivet!
2015-05-27

  Rise Little One
Ett duktigt hjärta som man kan lita på ;)
2015-05-27

  Ljusletaren
Kärleksfint/kram
2015-05-27

  M M Mannheim VIP
All kärlek svepande över världen och din finner din älskling!
2015-05-27

  louisegirl
Ja hjärtat känner alltid av, det mesta <3
Jättefint skrivet!
2015-05-27

    ej medlem längre
Så fantastisk vackert skrivet, en dikt fylld av kärlek..
2015-05-27

  Ronny Berk
vackert - som bild, tanke och poesi !
2015-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love