Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fotosyntes

Det ljusgröna skimmer

som åter vaknat

spirar i sotsvarta ruiner

och döljer dess hemligheter

jag lämnat bakom mig

 

Tidiga juni och dess morgontimmar

får mig att överväga allt

Ett hastigt vårregn

faller från mörkgrå skyar

Ger kraft och sköljer fram

Ger mig möjligheten

att våga släppa taget

om allt jag tidigare varit

Att stanna upp och renas

eller att fortsätta min sällsamma flykt

 

Jag somnar om igen




Fri vers av Attila
Läst 305 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-06-08 00:28



Bookmark and Share


  spellbound
Fantastiskt bra.
2015-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Attila
Attila