Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kvällstrams igen


Tankefylla


Tanken är Tom
vill bara ha rom

Tanken är full
av åtrå till gull

Tanken är halv
förtjänar blott garv

men

när tanken är kvart
är innehåll svart

och tanken med ters
är bara på tvärs

ty tanken med sept
blott alstrar nåt knäppt

dock

Tanken med kvint
ger dikten geschwint

nånting
med sting






Bunden vers (Rim) av Caprice! VIP
Läst 301 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-05-31 21:37



Bookmark and Share


  Ronny Berk
tänkvärt !
2015-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP