Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto


Det händer ingenting

 

jag har burit blomlådor

krukor

som jag sått frön i

ställt dom på plattorna

under mina fönster

i en av krukorna

har dillen kommit upp

den jag sådde i höstas

ett försök

som visat sig gått bra

parasollfoten

har jag lyftat in

i vardagsrummet

där den står på en tidning

det jag behöver

för att rensa i rabatten

finns i en hink

som jag kan ta in

om och när

något händer med altanen

jag börjar tröttna på löften

som inte hålls

i morgon eller kanske

torsdag eller fredag

ringer jag

hyresgästföreningen igen

nu är det dags

att dom får ta över

på fredag har det gått

en månad

sedan jag fick löfte

om att altanen

skulle fixas

den månad

hyresgästgästföreningen

gav min hyresvärd

att få ordning på min altan

jag är både trött och ledsen

att det lovas och lovas

och inget händer

när jag ser ut genom fönstret

tänker

så ofta det händer mig

att jag får tjata

det verkar vara

min lott i livet

 

 

anits 2 juni 2015




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2015-06-02 23:56



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet
Man blir så trött av att tjata...hoppas det händer något snart...
2015-06-03

    Birgersdotter VIP
hoppas det ordnar sig snart
2015-06-03

    Dan Myrbeck
Vi känner tyvärr alla igen den frustration strul skapar.
2015-06-03

  Lars Hedlin
Kram till dig <3
2015-06-03

  Fem hjärtan VIP
Jag förstår din frustration där.. Hoppas att det händer någonting snart..! Kram
2015-06-03

  Bibbi VIP
Tråkigt att det ska behöva vara så.
2015-06-03

  Ljusletaren
Vad ska de göra på din altan? Ska du få tak över eller ... Det är väl ändå för kallt att lämna plantorna ute över natten så bära får du göra ändå eller ...
Hoppas att du får ett positivt svar i dag när du ringer dem igen?
Lycka till/ kram
2015-06-03

    ej medlem längre
Vi beder!
2015-06-03

  Larz Gustafsson VIP
Ineffektivitet är ett gissel.
2015-06-03

  ULJO
Du är nog inte ensam om att ha problem med hyresvärden. Men det gör ju det hela inte mindre frustrerande. Jag förstår att det är jobbigt att bli lovad något och att inget händer.
2015-06-03
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP