Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FANTASINS VÄRLD

när jag dagdrömde

och Du fanns där

som en levande

 

kunde nästan

ta på Dig

 

forma

Din kropp

 

som det vore

verklighet




Fri vers (Fri form) av Wolf Wallström
Läst 379 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-06-03 09:17



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fina varma ord...i fantasin är ingenting omöjligt...
2015-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Wolf Wallström
Wolf Wallström