Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spegel spegel på väggen där




Med tvång rusar jag upp ur min bädd

Snubblar över mattor

Fäller en stol på vägen



Målet är min spegel

Den som var morgon

Ljuger


Lögnen kring mitt åldrande

Hånflinar

Bilden är dessutom

Inramad




Övriga genrer (Satir) av Carl Mikael Fäldt
Läst 287 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-06-06 08:01



Bookmark and Share


    snöö
Roligt, känner igen.
2015-06-12

  Per "Läsaren" Sörqvist
gillar
2015-06-08

  Fem hjärtan VIP
Haha.. Helt underbar text! :-)
Jag har också en spegel som ljuger..Jämt! :-))
2015-06-07
  > Nästa text
< Föregående

Carl Mikael Fäldt
Carl Mikael Fäldt