Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför så svag

lämna mig aldrig ensam
så sårbar jag blir
förstod inte
att du
min mundering är

utan dig
jag lovligt byte är
för alla envar
som starka
på min bekostnad
önskar bli

jo jag vet
inte deras fel
att jag sjunker snabbare
än en gammal båt

för när ensamheten
slår stort
och jag oskyddad står
gör det ont
att höra sina brister
sin ofullkomlighet
från mycket nära håll







Övriga genrer av agneta pichler
Läst 341 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2015-06-07 00:29



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Berörande skrivet. Tänkvärt att man inte förstår innan förändringen sker.
2015-06-09

    ej medlem längre
Lyssna inte.
2015-06-07

  ResenärGenomLivet
Berörande att läsa...
2015-06-07

  Lars Hedlin
Känsla som berör starkt! Kramar om dig varmt <3
2015-06-07

  Fem hjärtan VIP
Berörs!
2015-06-07

  Maria Sundelin VIP
Smärtsamt att läsa
Kramar
2015-06-07
  > Nästa text
< Föregående

agneta pichler
agneta pichler