Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våra minnen som flätas ihop <3

Jag minns ögonblicket då våra ögon mötes.
Minns vår första kram, vår kyss.
Jag minns hur du tog mina händer och drog mig in i din famn.
Hur dina händer upptäckte min kropp, hur mina kläder föll för dig.
Jag minns hur det kändes när vår hud brände, när vi tätt ihop älskade för första gången.
Jag vet att våra minnen är lika, våra minnen som vävs ihop till evig kärlek till varandra.




Fri vers av Angel of love
Läst 412 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2015-06-11 19:07



Bookmark and Share


  ULJO
Tjusigt detta
2015-06-15

  ResenärGenomLivet
Ljuvliga minnen att bevara...mycket vackert...
2015-06-13

  Fem hjärtan VIP
Underbart vackra kärleksminnen! <3
2015-06-13

  Lars Hedlin
Varma underbara minnen om en evig passionerad stund <3 Så ömt så vackert :)
2015-06-12

    Dan Myrbeck
Fint om hur mycket gemensamma
minnen betyder.
2015-06-12

  louisegirl
Kärleksfulla minnen <3
Jättefint!
2015-06-12

  Ponkla
Vackert kärleksfullt skriftat!
2015-06-11

  Rise Little One
Vackra, kärleksfulla minnen...
2015-06-11

  M M Mannheim VIP
Fina minnen består alltid, fast när någon med ålders rätt inte minns så bra längre. Finns nog minnena kvar fast onåddbara.
Fint minne om två kroppar, två själar och den eviga kärleken som gör två till en.
2015-06-11

    ej medlem längre
Innerligt vacker är kärleken i dina ord.
2015-06-11

  Ronny Berk
så vackert förmedlas kärleks väv genom den fina poesin, genom den bilden, ja !
2015-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love