Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
~ poetae lyrici graeci


* E P I T A F *






























"här vilar



en




människa;






det var



det enda



han ville förbli."




Fri vers av KYREUS of Sweden
Läst 335 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2015-06-13 15:23



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Människa.. fastnar för att du skriver "förbli" när jag väntade mig ett bli. Kullvält gravsten.. Man undrar om han inte fick förbli en människa hela sitt liv.. eller om graven i sig var ovälkommen. Kort Epitaf.. men tankeväckande. Sätter en blomma framför den
2015-06-15

  Ingrid Trolle
En modest önskan
kan man tycka.
Tankeväckande och
berörande
2015-06-14

    Lena Söderkvist VIP
Oh, så talande!
2015-06-14

  Yrre VIP
oj, den här berörde jättemycket, tack!
2015-06-13
  > Nästa text
< Föregående

KYREUS of Sweden
KYREUS of Sweden