Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hittade denna sensuella bild på Google!


Meet me in a happy place

Come on meet me in a happy place

Kiss me like it is your last breath

Be in perfect sync with our heartbeats

 

Make love to me

And make it last for ever and ever

Let us rest in the hot after burn of sweet life

 

(Copyright ©Lars Hedlin)




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 321 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2015-06-14 15:24



Bookmark and Share


  Angel of love
Underbar text.
2015-06-17

    ej medlem längre
Fina ord.
2015-06-17

    Dan Myrbeck
Really nice
2015-06-16

  Teresia Ridell
Underbart, ivrigt, hett, ljuvligt kärleksfullt !
2015-06-16

  Ewa-Britt Nilson VIP
För både själ
och rum är idén
inte alls dum!
2015-06-15

  Kim VIP
Reagerar bara på en rad: and make it last for ever and ever. Bilden ovan berättar att det handlar om ett par. Är det hon som ska låta det vara för evigt kärleken från henne… eller är det en bön? Är man mer jordisk så är det nog man själv som ser ut att minnet bor kvar för evigt inuti det egna sinnet. Förmodar jag.
Så det är nog mer en bön kanske?!
2015-06-15

  Sunlight
Sinnliga strofer..
2015-06-14

    Starchilled child
En härlig känsla infann sig.
2015-06-14

  louisegirl
Lysande skriftat
2015-06-14

    ej medlem längre
Snyggt Lars!
2015-06-14

  Marita Ohlquist VIP
Underbar text!
2015-06-14

    ej medlem längre
Vackert Lars ...
2015-06-14

    ej medlem längre
Sensuellt och vackert.
2015-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin