Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lånad bild . Denna text om Tacksamhet är ett initiativ från 'Spanaren ' , som vi alla skulle tänka på.


Tacksamhet

Att kunna ta sig upp själv från sängen på morgonen.
Att kunna böja sig och knyta skorna.
Ta en rask promenad på morgonkvisten utan värk.

Ha ett arbete att gå till och känna sig uppskattad
när man har gjort ett bra jobb.
Kunna ge av dig själv till någon speciell.

Barnens skratt och tårar.
Barnbarnens händer som är kletiga av glassen ,
som rinner på din arm. .

Vara med din mamma och pappa en kväll
på äldreboendet och se dem njuta av kanelbulle som
du bakat med kärlek.

Hälsa på dina syskon som ger dig massor av
varma kramar och skrattar åt tokigheter som man
upplevt tillsammans när man va en liten flicka.

När din son ringer till dig en kväll på jobbet
och har fixat mat åt dig.

Att du har alla sinnen i behåll.
Syn, hörsel, känsel, smak och lukt.

Busa med dina goa kissar .
Bjuda på dig själv och få ännu mer tillbaka.
Ge någon behövande en slant.

Varma kramar







Fri vers (Fri form) av soligajag_1 VIP
Läst 349 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-06-15 14:07



Bookmark and Share


  Ollle
Fin text, tacksamhet är ofta en bristvara och livet ett lån, så det gäller att fokusera rätt och glädjas åt det man har!
2015-06-21

  Marita Ohlquist VIP
Livsbejakande!
2015-06-18

  ResenärGenomLivet
Tänk så mycket det finns att vara tacksam för...man skulle tänka på det lite oftare...fint skrivet...
2015-06-18

  Ljusletaren VIP
Du glömde att skriva vem som började med detta initiativ här inne ... kanske du kan skriva det under fotot?

Älskar att läsa om andras tacksamhet och att detta sprider sig här inne i poeter.

Veckans fina tacksamhet från min soliga vän *tack* /kram
2015-06-15
  > Nästa text
< Föregående

soligajag_1
soligajag_1 VIP