Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vänner är en skattefri förmögenhet





Glädjens brunn har sinat några gånger
några ogripbara droppar på botten

Levde i min inre öken
slokade som en misskött blomma

Trogna vänner kom med vatten
rotsystemet var friskt och starkt

Glädjen återkom
slog ut i full blom




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 462 gånger och applåderad av 28 personer
Publicerad 2015-06-16 10:17



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Fint !
2015-06-20

  Lehva VIP
Den som kan uttrycka sin tacksamhet så är själv en god vän.
2015-06-20

    ej medlem längre
Gott med sanna vänner..
2015-06-19

  soligajag_1 VIP
Vilken Rubrik : Skattefri förmögenhet !!
Stämmer gör det oxå.
Visst blommar den åter !!
Tycker mycket om!!

Bokmärker !!
2015-06-17

    ej medlem längre
Thats what good friends are for.bra mARITA ,SKICKAR EN KRAM:):)
2015-06-16

  lila fjäderblomman VIP
'Vänner är en skattefri förmögenhet'- helt underbar rubrik! Fin text om vänskap!
2015-06-16

    ej medlem längre
Vänner är som balsam för själen ...
2015-06-16

    Elisabeth Nilsson VIP
Vänner är guld värda! Och ska tas om hand. Tänkvärd text!
2015-06-16

  Lars Hedlin
JA underbart :) kram
2015-06-16

    Dan Myrbeck
Bra! Och tur man får vara ordrik
utan skatt.
2015-06-16

  Rise Little One
Helt underbart med riktiga vänner!
2015-06-16

    ej medlem längre
Fint skrivet om dina vänner, det är mycket att sätta värde på!
2015-06-16

    ej medlem längre
Så underbart det är att ha riktiga vänner.
2015-06-16

  ali2015
Väldigt vackert
2015-06-16

  Stefan Albrektsson
Så sant, så sant! Den inre öknen slår bara ut i blom med hjälp av vänner. Klokskap!!
2015-06-16

  walborg
Vacker symbolik
2015-06-16

  KattenKin VIP
Vänner är viktigt, skänker växtkraft.
Fint skrivet!
2015-06-16

  Sommarina VIP
Äkta vänner med växtnäring så fint
2015-06-16

  Marianne Räf
Vad härligt ! Håller med om
att goda vänner är guld !
2015-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP