Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(eget foto)


Vägen till sinnesro


går lite
jämte

vid skogskanten

och kurar
idag


men jag hör tydligt
havets vilda rus

och skymtar emellanåt
dess skumtoppade vågor

anar dess
virila doft
på håll


medans jag trampar
den välbekanta stigen
fram

till sinnesro




Fri vers (Fri form) av Teresia Ridell
Läst 243 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2015-06-20 16:20



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Underbara ord och känslor så vackert beskrivit :)
2015-06-22

    ej medlem längre
Att känna in, ljuvligt skrivet, med förskönande bilder.
2015-06-21

    Elisabeth Nilsson VIP
Underbart skrivet om den sinnesro vi alla så väl behöver!
2015-06-20

  Marita Ohlquist VIP
Läser, tänker och känner.
Bra skrivet.
2015-06-20

    ej medlem längre
När havet är vår vän ger den styrka och tröst. Du skriver så vackert.
2015-06-20
  > Nästa text
< Föregående

Teresia Ridell
Teresia Ridell