Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto


En riktigt dålig och sömnlös natt

 

det gick inte att somna

värken fanns där

trots att jag tagit värktabletter

smort mig med voltaren

där värken var som värst

men åt själen

kunde jag inget göra

jag försökte tänka positiva tankar

låta tankarna komma och gå

jag lät radion stå på

det fick den göra hela natten

det var skönt att höra en röst

mitt i allt kaos inom mig

mina tankar om hur människor är

kom och gick

jag har ingenting till övers

för dom som vänder kappan efter vinden

som fjäskar och låtsas vara en fin vän

som en stund efteråt

inte ser mig

utan vänder ryggen åt mig

den som är en sådan vän

tänker jag inte se längre

dessa människor gör att det bara gör ont

nej jag ska vara den jag är

behöver inte vänner som känns falska

jag somnade till slut

av utmattning

det blev bara ett par timmars sömn

natten som kommer

hoppas jag få sova gott

utan värk

och tankar om vänner som sviker

 

 

anits 20 juni 2015




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-06-20 17:56



Bookmark and Share


  Eva Helene VIP
Känner igen det där med de malande tankarna på natten. Själv har jag P1 på hela nätterna, är glad att det numera är sändningar natten igenom.
Tryggt och avledande för tankarna.
2015-06-23

  ResenärGenomLivet
Det är svårt att hålla jobbiga tankar på avstånd...hoppas allt blir bättre...
2015-06-23

  Lars Hedlin
kramar om dig varmt!
2015-06-22

  Bibbi VIP
Tillståndet känns igen.
2015-06-21

  Maria T
God natt min vän. Hoppas du sover gott i natt.
2015-06-20

  Larz Gustafsson VIP
När jag läser detta med radion som fick stå på kommer jag genast att tänka på en sak jag hörde. Eller kanske läste.
En deprimerad person uppgav att han liksom fann en trygghet i att höra Sjörapporten. På något sätt blev den en fast punkt.
Då kände jag att jag genast kunde relatera till själva principen.
2015-06-20

  aol
Bry dej inte om dessa falska människor,men sånt gör så ont,
2015-06-20

    ej medlem längre
Strunta i falska människor ... de är inget att ha!
2015-06-20

    ej medlem längre
Ne, inte skall vi krusa tjockskallarnA å beträffande sömne så äter jag nuozinan
Annars skulle jag inte kunna sova!
2015-06-20
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP