Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vansklig är vänskap

 

En kvart som människovän
sen anländer antipatin
sätter sig själv i karantän
på kant med diplomatin

ensamvarg
sällskapligheten så karg

är det värt allt tjafs
sitta och klandra
göra bort sig i ett nafs
sen tillrättavisa varandra

ensamvarg
sällskapligheten så karg

problem med pedagogiken
psykologisk avstickare
längre är logiken så passa repliken
tillämpas styvast av tungvrickare




Bunden vers (Rim) av KattenKin VIP
Läst 511 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2015-06-29 15:45



Bookmark and Share


  aol
En klok sann bra skaldad text vännen,
2015-06-29

  Sommarina VIP
Hua låter som en jobbig relation
2015-06-29

    ej medlem längre
En ensamvarg som har svårt att anpassa sig till andra.
2015-06-29

  Nanna X
Jag älskar ditt egensinniga sätt att rimma! Kul att läsa dig igen!
2015-06-29

  Åsa Njunjes
En bra beskrivning tycker jag av hur svårt det kan vara att stanna i relation och hur svårt det är att avstå.
2015-06-29

    Dan Myrbeck
Jag brukar beskriva mig själv som social ensamvarg för att understryka båda behoven.
2015-06-29

  Marita Ohlquist VIP
Svårt det här med ensamvargar som trivs bäst i ensamhet!
2015-06-29

  Marianne Räf
Klokt, tänkvärt... bra!
Jag är f.n. ensam, - ganska mycket mot
min vilja. Men det är inte helt fel, man
lär sig saker på det, också. M v h, räven.
2015-06-29
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP