Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Detta är, detta är?

Han vaknar ensamt
den ensammaste flickan
på festen ingen gick på

Och vem gav till den som tog
och vem tog av den som gav
när båda somnade in förevigt

Han springer nu igenom solregnet
förbi bussen som aldrig gick
när skolan slutade för tre år sen

Så vem väckte den som sov
och vem väckte den som väckte
när båda med ångar önskar sig tillbaka

Vi förtjänar drogerna och pornografin
för vem annars är vi om inte han den ensamme
som nu sitter på trappan och gråter torrt

I rummet bredvid hör jag Fredrik och Cecilia
Som önskar att denna kväll aldrig tar slut
och att denna kväll aldrig hänt

Hon ger aldrig upp inre strider
de är hennes bästa sämsta sällskap
och vi gör något så enkelt som att älska så svårt




Fri vers (Fri form) av Lemon Merchant
Läst 324 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-07-03 18:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lemon Merchant
Lemon Merchant