Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att göra slut

- Du har ju gjort slut med ett antal kvinnor.
Har du så svårt att hitta den rätta?

- Nej, jag använder uteslutningsmetoden.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Dan Myrbeck
Läst 587 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2015-08-19 16:41



Bookmark and Share


  rondell
Ja det var oxå en metod ;))
2016-05-24

  Maria Sundelin VIP
Och utan något att jämföra med så är det ju svårt att veta vad man vill ha
2015-08-21

  ResenärGenomLivet
Ja, någon gång borde det väl bli rätt...
2015-08-20

  Lars Hedlin
"Klockrent" HA HA ;)
2015-08-20

  Angel of love
Haha vilket smart drag.
2015-08-20

  Marita Ohlquist VIP
Ett evigt sökande efter någon som är bättre än de andra.
Är övertygad om att han kommer att dö som ungkarl.
2015-08-20

  anits VIP
Är det så man gör för att hitta den rätte det har jag aldrig förstått
2015-08-19

  Rise Little One
En väl fungerande metod även i kärleken ;)
2015-08-19

  Ingrid Trolle
Ständigt pågående
Härligt att få le :)
2015-08-19

  M.Eta
Pungt slut!
2015-08-19

  bumerang
Haha, hur sant var inte det????
Kul ordlek!!!
2015-08-19

    ej medlem längre
bättre att aldrig bli ihop. knulla kan man ändå annars funkar onani med. för en sexuell underton finns i din text oavsett om du ser det själv eller ej.
2015-08-19

  Bibbi VIP
:-)

2015-08-19

  louisegirl
Bra metod detta hihi ;)
2015-08-19

  Marianne Räf
Haha, instämmer med Ronson !
Är, förresten, nog bäst å va´ singel...
2015-08-19

    ej medlem längre
Så många kan nu slappna av, istället för att tänka att de misslyckats. Det är helt enkelt ett pågående projekt.
Hehe!
2015-08-19

    ej medlem längre
Kul!
2015-08-19

    Elisabeth Nilsson VIP
Bra tips!
2015-08-19

    ej medlem längre
Haha, det var ingen dum idé!
2015-08-19

  Anya VIP
Jaså är det så man gör för att hitta den rätte? Det tipset borde alla nätdejtare få.
2015-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Dan Myrbeck