Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan matlust

Bara för att det står mat på bordet,
betyder det inte att man tänker äta utav den.




Övriga genrer av Netza
Läst 454 gånger
Publicerad 2006-04-18 12:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Netza
Netza