Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vi såg det som föll

 

vi såg det som föll
ur händer som
inte orkade längre
genomskinliga tankar
hade lagt sig
i den tysta rabatten
ett svagt flämtande
lämnade den våta marken

du skulle visa mig
stigen genom grönskan
tillhörigheten med molnen
skuggornas rörelse
i fästet till en strävan
efter mer syre
du skulle vara där
tills natten kom




Fri vers av andrasidan
Läst 427 gånger och applåderad av 23 personer
Utvald text
Publicerad 2015-06-26 12:08



Bookmark and Share


  Magdalena Eriksson VIP
Skön och rymlig är din text
samtal om moln och annat jag känner till.
2015-07-14

  Linda CH VIP
Detta berörde mig! Sparar!
2015-07-12

  aol
Underbart skaldat vännen,
2015-07-12

  Fem hjärtan VIP
Så gripande och mästerligt skrivet! Den vill jag spara!
2015-07-10

    ej medlem längre
en ynnest att läsa
2015-07-08

    tehdog
Fantastiskt. Har upplevt dina uppläsningar några gånger, då du reciterat ur dina böcker, men det här är bättre. Poeter.se ska vara lyckligt över att du publicerar saker fortlöpande här.
2015-07-08

  Ergo Summa
Jag anar en stor saknad och sorg till både livet tillsammans och livet själv...Dina ord rymmer mycket. Fint hur du använder naturens metaforer..

2015-07-08

  Trädskugga
fingertoppskänsla med orden, hoppas du finner stigen genom grönskan...
2015-06-26
  > Nästa text
< Föregående

andrasidan
andrasidan