Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto


Har du tänkt på?

 

har du tänkt på

när du sitter och skriver

tröttheten kommer smygande

så plötslig låter det något konstigt

jag vet inte varifrån det kommer

jag lyfter på huvudet

som ligger över tangentbordet

jag har somnat igen

mitt i det jag sitter och skriver

det händer för ofta nu

jag undrar varför

det kan vara

allt tjafs att få min altan i ordning

så jag kan vara på den

fick ett telefonsamtal i dag

från mannen i hyresgästföreningen

han hade fått tag i hyresvärden

i slutet på nästa vecka

ska dom börja med min altan

jag vill se det innan jag tror på det

händer inget inom två veckor

för hyresvärden ett föreliggande

om att åtgärda altanen

jag hoppas att det inte ska behöva gå så långt 

 

anits 26 juni 2015 

                                                                                                           




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2015-06-26 14:43



Bookmark and Share


  Fem hjärtan VIP
Inte så konstigt om du blir trött! Hoppas att det ordnar sig tillslut! Kram
2015-07-02

  Bibbi VIP
Tack att Du orkar berätta!
2015-07-02

  ResenärGenomLivet
Tack för att du låter oss följa processen...jag håller tummarna...
2015-06-27

  Larz Gustafsson VIP
Nervpress kan vara utmattande.
2015-06-27

    ej medlem längre
Sömnapnésyndrom?
2015-06-27

  Lars Hedlin
JA bra insiktat vännen...Känner igen känslan...
2015-06-26

    Dan Myrbeck
Jag känner igen din trötthet:

Sådant där strul är ju jättejobbigt. Och osäkerheten inte minst ger ju ett stort trötthetsbidrag.
2015-06-26

    ej medlem längre
Vi léver på hoppet! Jag brukar somna på pallen i köket när jag är uppe å kokar mig lite Java!
2015-06-26
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP