Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto vy över sjön Grycken från minneslunden


Lördag 27 juni 2015

 

lördag morgon

jag ser solen stråla

genom persiennens springor

går upp och drar upp den

det är en vacker morgon

jag lägger mig igen

ser ut genom fönstret

tänker vad den nya dagen

har att ge mig

ska jag ta en promenad till skogen

känna dofterna av skogens träd

lyssna till fåglarna och deras

konserter

eller ska jag gå till kyrkogården

plocka en bukett blommar

sätta en vas i minneslunden

sitta på en bänk

njuta av att få vara

det är något jag tänker på

där jag ligger i sängen

njuter av att vaknat till en ny morgon

 

anits 27 juni 2015




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2015-06-27 10:35



Bookmark and Share


  Eva Helene VIP
Fint och vardagsnära!
2015-07-06

  Maria T
Härligt att få njuta av en ny morgon
2015-07-04

  Fem hjärtan VIP
Härligt! Hoppas att din dag blev riktigt fin!
2015-07-02

  Bibbi VIP
Hoppas dagen blev fin.
2015-07-02

    Dan Myrbeck
Bra att inte stressa, utan möta den
nya dagen varsamt.
2015-06-30

  Anya VIP
Tycker om dina morgontexter. Önskar att jag hade mer av din morgonfrid. ska öva mig.
2015-06-28

  Larz Gustafsson VIP
Ljuvligt att ha denna valfrihet.
2015-06-28

  ResenärGenomLivet
Skön morgon...hoppas du fick en fin dag...
2015-06-27

  Maria T
Underbart att få vakna till en ny morgon
2015-06-27

  aol
En njutbar härligt tilltalande skrift
2015-06-27

  Lars Hedlin
En fin härlig text som förmedlar livets små val ..kram
2015-06-27

    ej medlem längre
Se där var två svåra val, själv kurar jag inne å skall diska.
2015-06-27
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP