Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en dikt som handlar om mig och dig... I hope u don\'t mind...


vi är okej

Våren är här
och jag tänker
Våren är för de nyförälskade
de som går i solen
och jag ser de nyförälskade
och jag tänker
...om vi vore som dem
men vi är inte som dem
vi är som vi
och jag tänker
det är okej




Fri vers av Fumus
Läst 587 gånger
Publicerad 2006-04-18 15:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fumus